Sreda 15. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Utorak 08.05.2012.
00:12
Večernje novosti A
Bilo bi korektno da o budućoj vladi najpre razgovaramo sa DS. Ali ukoliko misle da sa 22 odsto glasova dobiju i predsednika i premijera, onda su izgubili kontakt sa realnošću, poručio je za Novosti Ivica Dačić, lider koalicije SPS-PUPS-JS, koja je udvostručila broj glasova u odnosu na izbore 2008. godine i koja bi mogla presudno da utiče na formiranje nove vladajuće većine.
Utorak 08.05.2012.00:41
Ala lupas ko Maksim po diviziji.Ma sada me zabole sta ce se dogoditi ali da ovoliko narod bude bez mozga pa da glasa ovako jadno za bednike otisli u k*rac u prevodu!!!
Utorak 08.05.2012.02:12
Izbori su potpuno neregularni. DS je poslala novac svim gradovima i opstinama da podele siromasnima,najvise romima i siromasnim i neobrazovanim ljudima. Naravno, obecali su i svojim aktivistima posao u javnom sektoru, ali pod uslovom da idu medju narod i obecavaju posao potencijalnim glasacima. Verovatno ce zaposliti neke posle izbora. 5% aktivista, ali ne najvrednijih, nego onih sa vezom,ili uvlakaca.
Utorak 08.05.2012.03:14
Da je Toma pametan , da ponudi Dačiću sve šta želi , 80% ministrastva , i polse dva meseca da kao predsednik obori vladu i postavi svoje kolege. Predsednik države ima tu moć a ništa ga konkretno ne veziva za koalicione partnere. Ali ne pamtim pametnog političara u Srbiji. A da, zaboravio sam Tita koji je naterao srbe da ga vole više nego slovence i hrvate , iako je srbima kopao raku !
Utorak 08.05.2012.06:51
Svaka cast na komentu. To sam i ja pomislio.nek mu da i devedeset posto,a posle neka ga sabotira u radu vlade.i na kraju ko sloba 93-ce raspusti skupstinu i raspise izbore.pa onda napravi najgoru tv propagandu i diktaturu odbkad postoji televizija.
Utorak 08.05.2012.06:21
Sve je moguce, i kakve veze ima sto su Toma i Tadic predsednicki protiv kandidati, koalicija je moguca i bila bi najlogicniji odgovor zeljama (ako ih i imaju) biraca. Naravno, ako bi im se programi poklapali, a tu i ima slicnosti. Ima je medju svima, svi su zeljni vlasti i para, dok se dobro ne fatiraju i etabliraju kao partije, dok ih banksteri sve ne potplate da bi igrali igru koja se zove "moderna demokratija" i zamajavaju naivni pljackani narod. Ne razumem samo kao Dacic daje glasove? Misli na silne clanove partija, ne na slobodne birace? E to je smesno kod nas, jadnici da bi odrzali posao moraju biti clanovi partija i glasati kako vodje kazu. Se zove "prvobitno zacece mod. demokratije".
Utorak 08.05.2012.07:23
1. Дачићу, ако у теби заиста има бар нешто од онога тииите у којег си поново почео да се заклињеш, ако је бар нешто остало од Космета из којег потичеш и ако си још бар мало Србин - онда се немој премишљати: направи договор са Николићем!Тако ћеш радити и за добро своје деце и све деце у Србији! Твоји досадашњи коалициони партнери су твоји неприродни савезници, они те презиру,а прихватили су те само зато што нису могли без тебе, као што не могу ни сада. Али ти никада неће бити пријатељи. Ни тииито није био већи антисрбин од њих! Све твоје личне политичке амбиције може ти обезбедити и Николић. Али, коалиција са Николићем може неупоредиво више дати Србији и Србима...
Utorak 08.05.2012.07:29
2. ... а то, ваљда није баш без икакве вредности за тебе. Дачићу, ако је бар мало остало од Слобине социјалистичке идеје у теби, размисли добро којем ћеш се царству приволети! Сигуран сам да ниси заборавио Космет и да те срце боли за њим! Са жутима ћеш се уписати у црну листу издајника Србије и народа Србскога. Ево, и сви ми који те нисмо до сада подржавали, заборавићемо на то и бићемо ти захвални ако помогнеш у овом судбоносном тренутку да променимо издајничку власт! Није све било лоше ни код Слобе, па чак ни у тииитино време! Године 2000. били смо изманипулисани и нисмо знали да постоји много гора власт и од Слобине! Жути ћете, Дачићу, стално уцењибвати коферчетом и ниподаштавати...
Utorak 08.05.2012.07:50
Zavedeni biraći, potkupljeni, karijeristi koji su godinama uz vlast koja je trenutno aktuelna, pa čak i jedan glas od baba-tetke koja smatra da je Tadić zaslužio njen glas jer "lep i elegantan".
Utorak 08.05.2012.08:15
Да није у шкрипцу? Алкатраз ли се помиње?

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)